ASIAKKAIDEN SANOMAA


"Miksi en tajunnut tätä aiemmin? Ja miksi käyttää kaikki se aika tiedon etsimiseen ja turhiin kokeiluihin, kun Pasin oppikoulussa senkin ajan voi käyttää tekemiseen?Onneksi en jäänyt pitkäksi aikaa suunnittelemaan yhteydenottoa, sillä ensimmäisestä puhelusta alkaen kaikki on sujunut todella helposti, joustavasti ja ammattimaisesti. Minusta ei kertaakaan ole tuntunut, että olen ”vain asiakas”, vaan oppimassa juuri minulle sopivaa sporttisempaa elämäntyyliä.

Itse olin koko aikuisikäni keskittynyt lähinnä työntekoon, enkä harrastanut oikein minkäänlaista liikuntaa. Koskaan. Paitsi suunnitelmissani ja tekstiiliurheilun puolella. Tavoitteeni olikin oppia nauttimaan liikunnasta, liikkua järkevästi, pudottaa painoa ja parantaa siinä samalla elämänlaatua.

Pasilta sain alkutapaamisten ja mittausten jälkeen mm. ravintosuunnitelman, saliohjelmat sekä viikoittaiset suunnitelmat kuinka milläkin viikolla liikutaan. Ja toki kaikki nämä käytiin vaihtoehtoineen yhdessä läpi ja homma alkoi luistaa välittömästi! Pasi on hyvä kuuntelija ja tsemppari, sekä omaa mukavan määrän tilannetajua. Ei niin tyhmää kysymystä ettei hänelle sitä voisi esittää. Huumoria löytyy, mutta toisaalta Pasi on myös sopivan suorapuheinen mikä on hyvä silloin kun oma mieli tekee muutoksen kanssa temppuja.

Moni varmasti pohtii personaltrainerin hintaa, että onko se nyt sitten kallista vai ei. Kaikki lienee suhteellista, mutta itse ainakin näin yrittäjänä koen, että todellisuudessa säästän, koska joku muu suunnittelee puolestani ja minä teen niin kuin ohjeissa sanotaan. Yksinkertaista, hallittua ja opettavaista.

Uutta elämäntyyliä on nyt takana 5kk ja jo tässä ajassa paljon (lähes kaikki) on muuttunut. Tavoitteeni ovat täyttyneet paremmin kuin hyvin ja seuraavat hahmottuvat mielessäni. On turvallista tietää, että niitäkin tavoitellessa on aina joku jonka puoleen kääntyä.
Kiitos Pasi! "

- Salbert -


"Otin Pasiin yhteyttä koska olin kiinnostunut salitreeneistä, painonhallinnasta ja ruokavaliosta. Viimeisistä salikäynneistä oli kulunut aikaa jo 15 vuotta. Pasilta sain opastusta tekniikkaan. Tämä tuli tosiaankin tarpeeseen. Huomasin, että itsenäisesti en olisi osannut tehdä liikkeitä oikein. Ruokavalio korjaantui myös ja olemme muokanneet sitä tarpeitteni mukaan. Pasin kanssa treeniyhteistyö on sujunut erittäin hyvin. Olen löytänyt terveellisen polun elämääni. "

- Anna -


"Haluan kiittää personal trainer Pasi Kuosmasta erittäin ammattitaitoisesta, motivoivasta ja yksilöllisestä liikunnan ja ravinnon ohjauksesta. Todella lämpimästi suosittelen häntä kaikille jotka haluavat saada tehokkaasti mutta järkevästi tuloksia aikaiseksi kohti sitä omaa päämäärää. Hän ottaa erityisen hyvin huomioon yksilölliset tarpeet ja toiveet ohjelman sekä ravinnon suunnittelussa! Kiitos Pasi ja onneksi yhteistyö jatkuu vielä kesään asti!"

- Marja -


"Pasi on personal trainerina luonteva, kannustava ja motivoiva. Hän on liikunta-alan ammattilainen, jonka ohjauksessa asiakkaalle tulee olo että hän on aidosti kiinnostunut asiakkaansa hyvinvoinnista. Pasia on helppo suositella kaikille, jotka kaipaavat ohjausta omissa liikuntaharrastuksissaan tai esimerkiksi haluavat tehdä suunnanmuutoksen omassa elämässään terveellisempään suuntaan"

- Lauri -


"Vuosi salilla, homma alkoi tuntua jo puulta. Tulipa sitten Easyfitin Pasilta kutsu tapaamaan treeniohjausta ajatellen. No eihän sitä käytä kuin kohokuorinen väki, tuli ensin mieleen. No menin kuitenkin, ja heti tultiin hyvin juttuun, tehtiin ukolle erinäisiä mittauksia ja testejä. Saman tien otettiin vuoden rojekti laittaa ruppia paremmalle tolalle, eihän näitä hommia pikakelauksella tehdä. Homma on vasta alussa, mutta Pasin tekemä ohjelma tuntui heti hyvältä. Ohjaaja keskittyy hommaansa ja asiakkaaseen, siinä ei älypuhelinta rassata kesken ohjauksen. Kyllä tämä reeniohjaus näköjään sopii ihan tavan pulliaiselle eikä pelkästään fitnes-fanaatikoille, varsinkin kun ohjaaja on mukavan tavallinen heppu eikä liian urbaani ja öljytty salikettu. Kiitokset jo tässä vaiheessa ja rojekti jatkuu, jospa vuoden päästä alkas ukko olla kohtuullisessa kunnossa ja mahanahkakin vähän kirreemmällä!"

- Sami -


"Kevättalvella olin ajatellut kysellä personal trainer touhusta … siis ajattelin… ja siihen se jäi. Ystäväni antoi sitten myös minun nimeni EasyFitin kyselyssä… motivaationi oli hukassa ja halusin muutosta … kunto ei vaan kohentunut pelkästään salimaksua maksamalla ja niillä harvoilla kerroilla, kun kävin salilla. Onneksi Kuosmasen Pasi soitti minulle tuon kyselyn johdosta ja sovimme tapaamisen. Viikkohan siinä vielä meni miettiessä raaskinko maksaa personal trainerista… Pasin kertomat asiat kuulostivat kuitenkin todella hyviltä ja mies vaikutti mukavalta ja osaavalta hepulta. Niinpä satsaan nyt itseeni, hyvinvointiini ja terveyteeni, unohtamatta asetettuja tavoitteita, Pasin opastuksella ja tuella.

Sohvan nurkka ei houkuttele enää, kun Pasi on tehnyt minulle kuntosuunnitelman koko ajaksi. Yhteiset tapaamiset, treenit ja mittaukset, ovat tiedossa. Kaikki tämä kannustaa minua nyt liikkumaan niin salilla kuin ulkonakin. Ihmettelen, miten olen aikaisemmin tehnyt liikkeet salilla... käytiin Pasin kanssa ohjelmien tekniikat läpi. Hän katsoi tarkkaan ja opasti, niin aina löytyi jotain pieniä juttuja – pöyhistä, rutista, purista - jotka antavat liikkeelle tehoa. Kiloja ei niinkään lisää, mutta liikkeet oikein. Uusia, erilaisia liikkeitä tuli myös ohjelmaan, joita en itse olisi osannut tehdä. Ei päästä Pasi meikäläistä helpolla, kyllä hiki virtaa ihan eri tavalla kuin aikaisemmin :D Tätä olin kaivannutkin.

Eihän sitä saada tavoitteita pelkästään liikunnalla vaan pitää myös syödä ja juoda! Niinpä.. Ihan nolotti antaa Pasille ruokapäiväkirjani katsottavaksi… mutta nyt on minulla ruokavalio-ohjeistus tukenani. Yhteistyömme Pasin kanssa on vasta alussa, mutta olen niin tyytyväinen ja innoissani, että otin vastaan hänen tarjouksensa personal trainerista. Suosittelen! "

- Riitta -

Verkkosivut: Roseland Graphics / 2016